Automation, Control & Process

Competenties

Aandachtsgebieden:
Industriële automatisering en procestechniek

In Cowex richten we ons op oplossingen op het gebied van industriële-IT, automatisering en procestechnologie voor de aquacultuur (viskweek), watervoorziening en procesindustrie (industriële automatisering).

Cowex is gespecialiseerd in het proces van technische oplossingen gericht op waterbehandeling en computer gebaseerde controle, regulering en toezicht. We beschikken over een bijgewerkte proces-technische kennis en het gebruik van de nieuwste technologie in de automatisering en het programmeren van software om op maat maken van complete oplossingen binnen de automatisering. Cowex presteert in samenwerking met u, een nadere analyse van uw installatie, uw behoeften en wensen.

Dit is onze garantie om u zorgen voor de beste oplossing, zonder overdrijving van technische installaties, maar met een ingebouwde toekomstige veiligheid voor latere uitbreidingen.

Industrieën die we bedienen:
Aquacultuur, watervoorziening, waterzuivering en procesindustrie

In Cowex richten we ons op oplossingen op het gebied van industriële-IT, automatisering en procestechnologie voor de aquacultuur (viskweek), watervoorziening en procesindustrie (industriële automatisering).

Cowex A / S ontwikkelt oplossingen binnen de sectoren watervoorziening en afvalwater, procesindustrie en de aquacultuur (geïndustrialiseerde viskweek). Binnen watervoorziening en afvalwater maken we oplossingen voor grote gemeenten als kleinere particuliere inrichtingen. Binnen de procesindustrie serveren we een aantal van de grootste bedrijven van Denemarken op hetzelfde moment als we gespecialiseerde oplossingen aangepast kleinere bedrijven.

Binnen de aquacultuur te maken wij oplossingen vooral geïndustrialiseerde planten met ingebouwde waterbehandeling en recirculatie.

Kwaliteit:
De key-parameter

Bij Cowex zijn we ervan overtuigd dat de sleutel tot succes is kwaliteit. Derhalve kwaliteit is de belangrijkste factor in de banen wij in onze keuze van componenten en in de samenstelling van onze oplossingen. Jarenlange ervaring binnen instrumentatie en elektrische evenals machinebouw is de achtergrond van de tevredenheid van onze klanten met onze oplossingen voldoen aan hun behoeften, ver in de toekomst. Deze ervaring en kennis is een belangrijke parameter bij Cowex waar onze technici zorgen voor de productie en service, en onze ingenieurs zijn gespecialiseerd in de programmering, engineering, documentatie en ontwikkeling.

Process control:
PrSCADA en MES

Op het gebied van industriële-IT Cowex ontwikkelt en levert oplossingen op MES, SCADA en process control. Process control voor de controle en regulering, SCADA voor het toezicht en data capture en MES (Management Execution Systems) met de productie planning, controle, toezicht en automatische data capture. Een systeem kunnen presteren wat gepland en de uitgevoerde productie documenteren. Ongeacht de omvang van de oplossing die aan uw behoeften, programmeren we specifiek naar u met basis in onze eigen gebruiksvriendelijke standaard objecten, waardoor de oplossingen financieel aantrekkelijk.

Switchboard productie

Cowex ontwerpt en produceert controle- en elektrische schakelborden, biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor een productieve gebruik van elektrische middelen van een bedrijf en de productie van machines. Alle taken worden vakkundig opgelost en omvat het ontwerp, PC / PLC-programmering en documentatie uitgevoerd door onze ingenieurs. En de schakelborden worden geproduceerd, getest en run-in in onze eigen werkplaats door onze ervaren technici. De schakelborden worden opgebouwd door de bekende kwaliteit componenten en onze leveranciers worden gekozen met kwaliteit als de belangrijkste parameter. Met ons als telefooncentrale leverancier kunt u genieten van meer dan 25 jaar ervaring binnen de industriële-, elektrische schakelborden en controle samen met een goede en concurrerende samenwerking.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie te downloaden van uw profiel en competentie brochure

Download Brochure