Bedrijfsprofiel

Wij werken binnen het gebied van watervoorziening en afvalwater, procesindustrie (industriële automatisering) en de aquacultuur (geïndustrialiseerde viskweek).

Cowex A / S is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het proces van technische oplossingen gericht op Industrial-IT, Automatisering en Process Technology binnen het gebied van watervoorziening en afvalwater, procesindustrie (industriële automatisering) en de aquacultuur (geïndustrialiseerde viskweek).

Het bedrijf beschikt over een bijgewerkte proces technische kennis, dat is onze achtergrond produceren gedetailleerde plannen, engineering, projectmanagement en totaaloplossingen op het gebied van procesinstallaties computer gebaseerde gecombineerd met onze eigen productie van auto controle- en schakelborden.

Onze Missie

Onze missie is het ontwikkelen en leveren van kwaliteit automatiseringsoplossingen met een hoge technische standaard samen met een professionele service. Onze oplossingen moeten voldoen aan onze eigen en eisen van onze klanten op kwaliteit, functionaliteit en bedrijfszekerheid.

Onze Visie

Onze visie is om de geprefereerde leverancier van totaaloplossingen die industriële IT, automatisering en procestechniek in watervoorziening en afvalwater, procesindustrie en aquacultuur.

Geschiedenis

Het bedrijf werd opgericht in juni 1992 onder de naam Pedersen Process Aps door de huidige eigenaar en directeur Henrik Dam Pedersen.

Tegelijk met de algemene ontwikkeling, de oprichting van de afdeling Sint-Petersburg in Rusland in 2000 en de ontwikkeling van het aantal internationale klanten en zakelijke partners van het bedrijf in 2002 veranderde het is de status van een naamloze vennootschap en tegelijkertijd zijn naam te Cowex A / S.

Ons Doel

Ons doel is om onze klanten totale tevredenheid te garanderen en hierbij bouwen op lange-gerelateerde partnerships. Dit is gebaseerd op continue ontwikkeling van onze producten en procedures samen met de levering van een professionele service.